Kunstgras onder een zwembad of jacuzzi, kan dat?
Wanneer de temperaturen stijgen in het voorjaar en in de zomer, is het heerlijk om de verkoeling op te zoeken in een zwembad in de tuin. Iedereen kent het wel, het water dat (te snel) vies wordt door vuil wat aan de voeten blijft hangen. Met kunstgras onder je zwembad geniet je van schoon water. Daarnaast zijn er nog meer voordelen, lees snel verder.
Waarom kunstgras onder je zwembad?
Kunstgras onder je zwembad heeft meerdere voordelen, zoals:
Geen gras, grond of modder in het zwembadwater
Geen (geel) verkleurd gras
Geen gaten in je grasveld of in de grond
Kunstgras tussen de bestrating en het zwembad
Ook wanneer je het zwembad op de bestrating neer wil zetten, raden wij aan om hiertussen kunstgras te leggen. Het kunstgras zorgt voor een zachte tussenlaag zodat het zwembad niet kapot gaat door scherp uitstekende tegels of andere steentjes. Daarnaast loop je het zand niet in het zwembad. Zorg wel dat je het kunstgras op een juiste manier op de bestrating van je tuin legt.
Kan ook kunstgras onder een groot zwembad worden neergelegd?
Wil je graag een groot zwembad op het kunstgras plaatsen? Dat is ook mogelijk. Het is belangrijk dat er een drukverdeeldoek of een stabilisatiedoek onder het kunstgras ligt en dat het doek stevig op zijn plek ligt.
Wanneer je aan het einde van de zomer een zwembad weghaalt van natuurlijk gras, is het gras geel en kunnen er al gaten in zitten. Dit kan zelfs al gebeuren na een week of een dag! Wanneer je een zwembad neerzet op kunstgras, hoef je het kunstgras alleen maar netjes te borstelen en het ziet er weer uit als nieuw.
Heb je een (opblaasbare) jacuzzi? Ook deze kun je zonder problemen op het kunstgras neerzetten.
Bekijk al het kunstgras voor onder je zwembad
Wees er deze zomer op tijd bij en bekijk het kunstgras wat geschikt is voor onder het zwembad! Heb je vragen over het kunstgras? Stel deze dan aan een van onze kunstgras-experts. Je kunt ons bereiken via de chat, per mail of neem telefonisch contact met ons op.
Bekijk hier het complete aanbod van kunstgras voor onder een zwembad

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *