Kunstgras voor beurzen, geef je beursstand een opvallend uiterlijk!
Of je nu plantenbakken, grasmaaiers of andere tuinartikelen wil verkopen op een beurs, het is belangrijk dat je met je beursstand opvalt. Met kunstgras kun je jouw beursstand in het oog laten springen bij de voorbijgangers. Weet je niet welk type kunstgras het beste bij jouw beursstand past? Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.
Goede kwaliteit van het kunstgras op een beurs is belangrijk
Of je nu veel of weinig op een beurs staat, de kwaliteit van het kunstgras dat je gebruikt is erg belangrijk. In enkele dagen lopen er tientallen of zelfs honderden mensen over het kunstgras heen. Je wilt natuurlijk wel dat zelfs na intensief bewandelen het kunstgras er nog als nieuw uitziet.
De voordelen van kunstgras bij een beursstand
Het gebruik van kunstgras op een beurs of bij een evenement heeft vele voordelen, waaronder:
Je kunt kunstgras eenvoudig neerleggen en weer weghalen
Het blijft netjes, zelfs na intensief bewandelen
Het ziet er fris en schoon uit
Er zijn vele soorten en kleuren verkrijgbaar
Ons kunstgras antibacterieel, antistatisch en brandvertragend
Ons kunstgras is voorzien van een UV-bestendige coating, waardoor hij zelfs bij blootstelling aan veel en intensief zonlicht mooi blijft stralen
Onze aanraders voor op de beurs
We hebben voor jou een top 3 samengesteld van de beste kunstgrasmatten voor beurzen en evenementen. We hebben gekozen voor drie verschillende formaten: 20 mm hoog, 28 mm hoog en 40 mm hoog.
Gebruik je het kunstgras vooral als wandelpad op de beurs? Dan kun je het beste gaan voor wat korter kunstgras, zoals 20 mm hoog. Toon je wat kleinere producten op het kunstgras of wil je hier bijvoorbeeld een banner op plaatsen? Kies dan voor medium-hoog kunstgras van 28 mm. Wil je grote, zware producten tentoonstellen, zoals bijvoorbeeld grasmaaiers? Dan komen deze producten goed tot hun recht in je beursstand in hoger kunstgras, zoals 40 mm hoog.
Wil je deze drie soorten kunstgras eerst in het klein bekijken? Vraag de gratis stalen aan! Hiermee krijg je een goed idee hoe het kunstgras eruit ziet.
Kort kunstgras ‘Heuvelrug’ (20 mm)
Middelhoog stevig kunstgras ‘Biesbosch’ (33 mm)
Hoog zacht kunstgras ‘Groene Jonker’ (45 mm)
Bekijk hier alle soorten kunstgras voor op de beurs of evenement
Kunstgras dat netjes omhoog blijft staan
Je hoeft niet bang te zijn dat het kunstgras op een beurs inzakt. Ons kunstgras bestaat namelijk uit verschillende type vezels. Zo bestaat het kunstgras voor een deel uit verschillende kleuren (groentinten) en lengtes rechte vezels. Deze rechte vezels geven het kunstgras een natuurlijk uiterlijk. Voor een ander deel bestaat het kunstgras uit kleinere gekrulde vezels. Deze gekrulde vezels bootsen de vegetatie groei in de natuur na, zodat het kunstgras zacht en veerkrachtig blijft. Hierdoor heb je geen zand nodig om ervoor te zorgen dat het kunstgras mooi overeind blijft staan.
Hulp of advies nodig?
Heb je hulp of advies nodig om een goede kunstgras-keuze te maken? Neem dan contact met ons op! Onze kunstgras-experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de mail, chat of via de telefoon.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *