Grastapijt voor binnen en buiten, ontdek de mogelijkheden
Grastapijt, ook wel kunstgras of een tapijt van gras genoemd, kan haast niet meer in de tuin of zelfs in huis ontbreken. Je kunt tegenwoordig een grastapijt voor vele toepassingen gebruiken, zoals een ondergrond voor spelende kinderen, voor op je balkon of voor sport. Benieuwd naar de mogelijkheden van alle grastapijtsoorten? Je ontdekt ze hier!
Bekijk hier al onze grastapijten
Wat is een grastapijt?
Een grastapijt wordt ook wel kunstgras of ’tapijt van gras’ genoemd. Het is een rol of vierkante mat waarop vezels in diverse kleuren, lengtes en structuren zijn geweven waardoor het lijkt op natuurlijk gras.
Waar kun je grastapijt voor gebruiken?
Er zijn online ontzettend veel verschillende soorten grastapijten te vinden. Wanneer je aan het zoeken bent naar hét perfecte grastapijt, is het goed om na te denken waar je hem precies voor gaat gebruiken. Komt het grastapijt voor de sier in de tuin te liggen, wordt hij gebruikt voor je spelende kinderen of leg je hem neer op het balkon?
Grastapijt voor in de tuin
Er is een groot aanbod in grastapijtsoorten voor in de tuin. Van kort kunstgras tot hoog zacht kunstgras voor bijvoorbeeld lichte sporten. Afhankelijk van je wensen is hier een perfect passend grastapijt voor te vinden. De prijzen variëren van € 21,95 tot € 34,95 per vierkante meter.
Grastapijt voor spelende kinderen
Wist je dat we zelfs een speciaal grastapijt in onze collectie hebben om op te spelen? Dit speelgras voelt heerlijk zacht aan en is 40 mm hoog. Daarnaast is het grastapijt vol van grassprieten (vezels). Leuk voor de ouders; het kunstgras Frans Hals is natuurgetrouw en ziet er altijd mooi uit.
Grastapijt voor op het balkon of terras
Je saaie balkon of dakterras een natuurlijke uitstraling geven? Leg hier dan grastapijt op als ‘vloerbedekking’. Grastapijt op een balkon voelt heerlijk zacht aan en geeft je een echt buitengevoel. Ontdek hier meer tips en inspiratie voor een grastapijt op het balkon.
Grastapijt met of zonder noppen?
Moet je kiezen voor grastapijt met of zonder noppen? De noppen onder grastapijt zijn anti-slip en drainagenoppen die voor meer veiligheid zorgen. Ook grastapijt zonder noppen kun je stevig en veilig vastmaken aan de grond door middel van een kunstgrastape of graspennen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *