Kunstgras op je balkon leggen? Tips en inspiratie!
Maak van je balkon de place-to-be dit jaar en kleed het gezellig en knus aan. Door kunstgras op je balkon te plaatsen heb je in één keer die saaie betonvloer weggewerkt. Het plaatsen van kunstgras op je balkon heeft daarnaast nog andere voordelen, zoals altijd heerlijk zachte voeten! Ontdek waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste kunstgras voor je balkon en transformeer je balkon deze week nog.
Voor ieder balkon het beste kunstgras
Of je nu fanatiek yoga beoefent, heerlijk op je blote voeten buiten wilt lopen of dat de hond het heerlijk vind om in het zonnetje buiten te liggen, voor alle activiteiten op je balkon is er kunstgras te vinden. Waar je het kunstgras voor gaat gebruiken op je balkon heeft een grote invloed op de hoogte van het gras. Te hoog kunstgras is natuurlijk niet handig voor de yoga oefeningen. Te laag kunstgras kan als ‘hard’ worden ervaren op het balkon en is weer niet fijn voor spelende kinderen.
Bekijk de kunstgrassoorten voor op je balkon
Kunstgras voor je balkon uitzoeken, waarop te letten?
Bij het uitzoeken van het beste kunstgras voor je balkon is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:
Komen er tuinmeubels buiten te staan en zo ja, wat voor soort tuinmeubels? Heb je bijvoorbeeld een eettafel met tafelstoelen die schuiven of heb je alleen een vaste loungeset? Als je veel schuift met meubels is het handig om te kiezen voor kunstgras met een lage poolhoogte. Het is makkelijker om hier meubels op te verplaatsen dan wanneer het kunstgras hoog is.
Wat vind je zelf fijn voelen? Loop je graag op je blote voeten door wat hoger kunstgras of houd je meer van stevigheid? Het hoge volle kunstgras ‘Veluwe’ voelt zacht en vol aan. Het kunstgras ‘Groene Jonker’ is daarnaast het hoogste kunstgras uit onze collectie met een hoogte van 45mm!
Als er huisdieren of kinderen op het kunstgras spelen – of je maakt er natuurlijk zelf gebruik van – wil je dat het kunstgras zo veilig mogelijk wordt geproduceerd. Bij speelgoed worden er bijvoorbeeld strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van de materialen, bij kunstgras is dit niet altijd het geval. Het kunstgras wat je bij ons aankoopt wordt loodvrij en vrij van zware metalen geproduceerd. Daarnaast is het kunstgras uitvoerig getest door meer dan 200 instanties wereldwijd.
Vraag gratis stalen aan en ervaar het kunstgras eerst
Kunstgras voor je balkon koop je voor de lange termijn. Je wilt natuurlijk wel blij blijven met je aankoop. Er is online veel kunstgras te vinden in verschillende prijsklassen, verschillende kleuren en natuurlijk ook verschillende afwerkingen. Maar wat wordt jouw nieuwe kunstgras?
Ervaar het kunstgras eerst gratis thuis voordat je een groter grastapijt aanschaft, vraag onze gratis stalen aan! Je kunt van maximaal drie verschillende soorten kunstgras stalen aanvragen.
Voor op het balkon kun je al onze soorten kunstgras gebruiken. Afhankelijk van je wensen is het goed om vooral naar de poolhoogte te kijken van het kunstgras.
Vraag hier gratis stalen aan

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *